Ако има несъгласие по този повод, защо не? Оттам нататък

...
Ако има несъгласие по този повод, защо не? Оттам нататък
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Защо да не сменим и името на патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“?

„ Ако има противоречие по този мотив, за какво не? Оттам нататък следват и още неща, които могат да се създадат – преименуване на улици, а за какво не и патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски “. Много е мъчно да обясниш на един човек, който вижда тази постройка, за какво е наречена по този метод. А доста малко хора знаят, че българите 10 години са събирали пари за този храм и първото му име е „ Св. св. Кирил и Методий “ – по този начин Бъчварова разяснява би трябвало ли да се сменя националният празник от 3 март на 24 май пред Би Ти Ви.

Мисля, че беше неточност това изостряне на връзките сред политически сили, които стоят на едно място в спектъра – център-дясно, сподели тя за връзките сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ през последните две години, преди да сформират общ кабинет.

Тя съобщи, че може да се намерения за преименуваме улици, в това число и на катедралата „ Свети Александър Невски “. Очевидно е назрял моментът за смяна на конституцията, разяснява тя.

Бъчварова счита, че е нужна смяната на името на храм-паметника „ Свети Александър Невски “, че е мъчно да се изясни на туристите за какво катедралата носи това име и каква ѝ е историята.

Тя посочи, че колкото по-рано се случат измененията в конституцията, толкоз по-бързо ще се премине към идващите цели и политики на държавното управление.

„ В този миг измененията са нужни и дебатите по предлагането ще покажат какъв брой още може да се усъвършенства демокрацията “, сподели още Бъчварова.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР