Ако и вие сте от хората, които са опитали всякакви

...
Ако и вие сте от хората, които са опитали всякакви
Коментари Харесай

5 супер ефикасни начина за бързо отслабване



Ако и вие сте от хората, които са пробвали всевъзможни диети и нищо не оказва помощ за събаряне на насъбраните килца, то има решение. Ето 5 метода за бързо намаляване:

Намалете солта

Една от аргументите, заради която не можете да свалите непотребните килограми, може да е огромното количество сол, което приемате. Солта е виновна за задържането на вода в организма и оттова за трупането на килограми.

Пийте по-малко газиране питиета

Безалкохолните газирани питиета са сладки и приятни. Много е елементарно човек да се пристрасти към тях. Истината обаче е, че може да не сваляте килограми тъкмо поради несъразмерното количество газирани питиета, които пиете всекидневно. Чрез тях приемате огромно количество захар и си добавяте спомагателни калории към менюто.

Наспивайте се добре

Понякога е невероятно да се наспиваме добре при забързания метод на живот, който водим. Това не е по никакъв начин здравословно и с цел да си набави нужната сила, тялото ви непрекъснато желае храна. Затова опитвайте да спите най-малко 7- 8 часа всяка нощ.

Храни, които потискат апетита

Ако имате огромен вкус, а желаете да отслабнете, без да се лишавате от храна, яжте естествени храни, които потискат апетита – яйца, грейпфрути, сурови ядки, черен шоколад, ябълки и овесена каша.

Ходете на сауна

Редовното вървене на сауна ще ви помогне да ускорите процеса на намаляване. Когато тялото се загрее, то стартира да работи по-интензивно посредством потта, която отделя. Чрез потенето тялото ви се отървава и от непотребното количество сол, която се е натрупала.

Източник Дарик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР