Ако хората от федерацията не започнат да дават условия за

...
Ако хората от федерацията не започнат да дават условия за
Коментари Харесай

Антъни Иванов заплаши: Няма да се състезавам за България!

" Ако хората от федерацията не стартират да дават условия за подготовка и не спрат всички тези кавги, да, няма да се състезавам под български байрак ", разгласи българският плувец Антъни Иванов след свадите към в последните дни.

Иванов към момента чака да научи по кое време ще влезе в действие накзанието му за нарушаване на антидопинговия надзор, като в последните дни насочи съществени рецензии и към Федерацията по плувни спортове.

" Хващате ме в Стара Загора, където извозвам малко време с приятелката ми (бел. ред. - тенисистката Дария Радулова) в нейния роден град и по-късно се насочвам към Варна, с цел да се сготвям с моя тим ПСК Черно море, с който станахме първенци на България за следващ път на инат на всичко.

Лятото се развива по проект и се веселя да съм още веднъж в басейна след 4-5 месечна пауза. Много е мъчно да се сготвям по време на всевъзможни такива инциденти с федерации, с БОК и с медиите. Въобще не мога да се концентрирам върху плуването. Засега се оправям, само че се надявам всичко това да спре, защото не ми е прелестно да съм в центъра на всякакви кавги ", показа Антъни.

" Да, получих опасност. Не желая и няма защо да се извиня. Единствено скърбя, че момчетата от националния тим не са застанали зад мен към момента, тъй като те знаят, че би трябвало смяна. Надявам се в скоро време да излязат и те също да кажат истината. Рано или късно това би трябвало да се случи и да има смяна. Тази смяна аз я желаех още преди две години, когато всички момчета бяха осъдени за допинг ", съобщи 23-годишният плувец пред Българска национална телевизия.

" Не мога да ви кажа от кого идват заканите към мен. Той може да ви показа. Надявам се да излезе и да показа какво е споделил, по кое време го е споделил и за какво го направи тъкмо преди главната ми дисциплинираност. Това беше сериозен удар под кръста, имайки поради, че околните ми бяха там. Дори дребната ми сестричка чу тези закани. Засега обаче избирам да не споделям нищо и да се съсредоточвам върху плуването и да виждам към Олимпиадата в Париж ", сподели още участникът ни на Игрите в Токио 2020.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР