Ако харесвате кафето си черно, без захар и мляко, и

...
Ако харесвате кафето си черно, без захар и мляко, и
Коментари Харесай

Психопатите пият кафето горчиво, показва проучване

Ако харесвате кафето си черно, без захар и мляко, и сте привързани към горчивия му усет, то това може да е знак, че сте умопобъркан, съгласно изследване на University of Innsbruck в Австрия.

Учените, учещи вкусовите рецептори, са намерили паралели сред потреблението на някои от нашите обичани питиета и зловредните личностни черти.

Така че, евентуално би трябвало да бъдете деликатни, в случай че имате другар или сътрудник, който заобикаля млякото и захарта в своята чаша. Проучването, оповестено в списание Appetite, обгръща 1000 души.

Участниците класифицират разнообразни храни по шестбална канара и по-късно са подложени на тест, идентифициращ техните личностни черти.

Авторите Кристина Сагиоглу и Тобиас Грейтаймер откриват, че колкото повече хората се радват на горчиви усети, толкоз по-тъмни са техните личностни черти:

"Настоящите проучвания демонстрират, че горчивият усет е обвързван с по-изразени зловредни личностни черти, изключително мощно със садизъм.

Това не е първият път, когато проучванията са разкрили връзка сред усета и личността.

Предишни изследвания демонстрират, че феновете на сладкото имат желанието да оказват помощ и да реализират съгласие с останалите, до момента в който горчивият усет е обвързван с враждебността.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР