Ако една жена не е облечена добре, вие забелязвате нейната

...
Ако една жена не е облечена добре, вие забелязвате нейната
Коментари Харесай

Урок по стил с Пенелопе Крус и нейната вечна любов Chanel

„ Ако една жена не е облечена добре, вие забелязвате нейната рокля, само че в случай че е безупречно облечена, вие забелязвате самата нея “, обичала да споделя Коко Шанел. Често използваме нейни цитати, изключително пишейки за мода, само че в този случай този съответно се вписва отлично за стайлинга на. И по-конкретно за този, с който се появи на аления килим на премиерата на новия й филм – (който сега можем да гледаме и по нашите кина) в Париж. Като дипломат на Chanel не сме сюрпризирани, че тя още веднъж беше облечена в рокля на френската фешън къща от сбирка пролет/лято 2023. Мини моделът припомня на класическо сако от туид, който тя беше съчетала с колан, който акцентира талията и като цяло силуета.
               

Тя беше допълнила тоалета си с чантата – модел Le Petit Sac Rond, и лачени черни обувки на ток. Но няма по какъв начин да не отбележим и черната панделка в косите й. Един също много характерен детайл в сбирките на Chanel още от времето на Габриел Шанел, към който изключително увлечение имаше и Карл Лагерфелд. От назначението й за артистичен шеф Виржини Виард също държи на панделката като подробност, а в този случай на Пенелопе Крус тя придава една особена кокетност на визията й. Що се отнася до бижутата, актрисата блестеше с голям чифт обеци, украсени с присъщото двойно C и пръстен от 18-каратово злато и елмаз, които дават приключен тип на тоалета й.

В края на октомври на премиерата на същия филм, само че в Мадрид, Крус още веднъж беше облечена в Chanel, още веднъж с мини дължина, само че този път с костюм от две елементи, по който блестяха цветни и пайети. Неведнъж сме се вдъхновявали от нейни тоалети, дело на стилната къща, по тази причина можем да кажем, че тя изцяло въплъщава дамата. Стилна, изискана и смела.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР