Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна,

...
Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна,
Коментари Харесай

Свиленски: Един калашник или патрон да замине за Украйна и напускаме коалицията

Ако един калашник или патрон от България замине за Украйна, ще напусне обединението. Това е алена линия, която не може да прекрачим. Още по-категорични сме за Северна Македония. Вдигне ли се ветото за договаряния с Европейски Съюз без Скопие да е изпълнило всички свои отговорности по Договора за добросъседтсво също ще напуснем обединението.

Това сподели в предаването " Офанзива “ по NOVA NEWS ръководителят на парламентарната група на Георги Свиленски. Според него не може да се приказва и търси мир, като войната се предизвиква с снабдяване на оръжие. За военната помощ за Украйна Свиленски съобщи, че няма да поддържа такова решение, само че акцентира, че от " Демократична България " са в правото си да внесат такова искане. " Правителството малко по малко стартира да се оправя по-добре, в границите на идващия месец ще бъде призната програмата му. Трябва да се има поради, че то работи в редица рецесии, непредизвикани от него ", каза председателят на парламентарната група на.

" Българите още не са усетили обществените ограничения, който стартират да работят от април. След актуализацията на бюджета резултатът от действията на държавното управление ще са още по-ясни ", уверен е социалистът. " На утрешния съдружен съвет ще бъде обсъждан и въпросът за избор на шеф на Българска народна банка. счита, че би трябвало обединението да има един претендент ", означи Свиленски. " Изборът на началник на Българска народна банка ще се вземе от ГЕРБ, а те не споделят за кого ще гласоподават ", сподели още той по въпроса.

Относно ремонтите на пътищата, Георги Свиленски смята, че има проблем с компаниите, които ги правят, и всичко това е наследено от ГЕРБ. " Сега министерството търси метод да се оправи ",  добави той.

За оповестяването за личност нон грата посланика на Русия Елеонора Митрофанова Свиленски счита, че това е тежко решение и с право министър председателят Петков не взима крайни ограничения. " Докато ръководи това държавно управление, до момента в който е част от него, корупция няма да има, ГЕРБ може да се тормозят, това си е тяхно решение ", сподели социалистът по отношение на безпокойството на ГЕРБ за опция за корупция по проекта на държавното управление за създаване на завода за произвеждане на акумулатори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР