Ако дойде нашият ред да получим мандат, ще предложим на

...
Ако дойде нашият ред да получим мандат, ще предложим на
Коментари Харесай

Борисов: Ще представим кабинет и веднага ще върнем мандата

„ Ако пристигна нашият ред да получим мандат, ще предложим на парламентарната група Дани Митов министър председател и незабавно ще върнем мандата “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в Централата на партията, съобщи Българска национална телевизия.

„ Ще представим начело пред президентството състав на кабинет, с цел да могат хората да съпоставят това, което предлагаме ние с предлагането на всички останали “, посочи водачът на ГЕРБ.

Той съобщи, че от партията желаят да стоят доста надалеч от всичко, което се случва в българската политика в този миг.

Лидерът на ГЕРБ разяснява слоганите на политическите партии по време на предизборната акция, като напомни, че техният бе " Ред в хаоса ".

„ В последните дни няма български политик, който да не каже " безпорядък ". Единствено нашият слоган се оказа правилен. Време е за друго - демонстрират Има Такъв Народ. Видяхте кое е другото, това е то - безпорядък. Българска социалистическа партия споделят „ Сигурност в смяната. с Грижа за теб “. Много се развличам, когато уважаваната от мен Корнелия Нинова, и не са прави нейните съпартийци да я гонят с крясъци „ Оставка “ на Бузлуджа да бяга из гората като дива коза, тъй като тя изведе партията до небивали висоти - от четвърто на трето място. Когато приказваш за модела " Борисов ", не мога да си обясня по какъв начин толкоз провалили се на избори, побеждавани по всевъзможни правила от нас, си разрешават да приказват с подобен звук “, разяснява Бойко Борисов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР