Ако държавата има сведение за , които рафинерията Лукойл не

...
Ако държавата има сведение за , които рафинерията Лукойл не
Коментари Харесай

Костадинов иска ревизия на Лукойл за неплатените данъци

Ако страната има сведение за, които рафинерията " Лукойл " не е внесла в бюджета, дано ги покаже като ревизионни актове. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

Предложението за привикване на изключително съвещание на Народното събрание по тематиката, той дефинира като " рекет от страна на Делян Пеевски ". По думите му анулацията на дерогацията е равнозначно на прекъсване на работата на рафинерията .

Костадинов акцентира, че Националната организация за приходите и Министерството на финансите могат да създадат проверка на " Лукойл ". Ако бъдат открити нарушавания ще има наказателни постановления и тези невнесени налози ще би трябвало да се платят, разясни водачът на Възраждане.

" Ако са скрити тези 500 милиона лв., би трябвало да попитаме кой беше министър на финансите през предходната година и кой беше началник на Национална агенция за приходите. Асен Василев и Румен Спецов би трябвало да обяснят обстановката, счита Костадинов.

Според него проблем с рафинерията " Лукойл " няма, тъй като задачата е тя да стане турско-американска благосъстоятелност. По думите му има проект да се купи рафинерията от американци и от турци, като по този начин се ликвидира българската енергетика и станем енергийно подвластни от Турция.

Движение за права и свободи, ГЕРБ и обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " работят за турско-американските ползи в страната и това е задачата на ликвидацията на " Лукойл ", сподели още той.
 Обновена
" Лукойл " е платила всичко на страната, убеждават синдикатите

Синдикатът на нефтохимиците ще употребява всички законови средства, с цел да отбрани работните места
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР