Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност,

...
Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност,
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност

Ако държат с кръв да изгубят властта, има такава опция, само че е това което аз не желая. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, дамите им и децата им са на площада и стачкуват дружно с вас.
И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят тъкмо като нас, само че са на работа. Много да внимават, в случай че желаят кръв, да не се окаже, че са сами в постройките, в които работят. Ако желаят, да го одобряват за предизвестие. Това сподели Арман Бабикян в „ Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Ако министър-председателят е прочел вярно знаците на американското посолство, би трябвало доста съществено да се е тормозил, сподели още Бабикян.

Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на Европейски Съюз. Той реши, че това е следващата Меркел, коята гушва през врата като яре с равнища, което значи, че не е чел добре биографията й. Защото там написа, дипломат, аташе, цялата подчиненост, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, тъй като е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и приказва български, доста обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, оправдавам се, огромна неточност, добави Бабикян.

Първата реакция беше в действителност тази, на другия ден я привика, тя напусна Министерски съвет, удостовери законно правото на българските управляващи. Но имаше едно изречение - всеки взема решение, по кое време да си подаде оставката самичък. Който чете дипломатически език, от Винету на дипломатически език, схваща защо става дума. На идващия ден корабът Портър отхвърли да премине Босфора и не взе участие в учението Бриз, което почна през днешния ден, където са Каракачанов и президента, това е идващ сигнал.

Четири часа по-късно излезе сигнал, че се отдръпват от всички газови планове за България, т.е., когато четири пъти ти дадат знак, би трябвало да си като колчето Пеца да не си схванал защо става дума, сподели още Бабикян.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР