Ако да си върнете бившия е нещото, което желаете най-силно

...
Ако да си върнете бившия е нещото, което желаете най-силно
Коментари Харесай

5 съвета как да си върнете бившия

Ако да си върнете някогашния е нещото, което желаете най-силно сега, идващите редове са за вас. Разделите съвсем постоянно са сложни и за двете страни, само че в случай че те не са били по взаимно единодушие, остава болката от разрушеното сърце. Е, хубавото е, че в някои случаи това е единствено краткотрайно и двойките най-после още веднъж се събират, стига да положат взаимни старания.

Затова ви предлагаме и няколко съвета за това по какъв начин да си върнете някогашния:

Проявете схващане и помислете върху случилото се

Размисълът върху аргументите за раздялата е значима първа стъпка, когато се пробвате да си върнете някогашния сътрудник. Бъдете почтени със себе си и разгледайте личните си дейности, държание и модели, които може да са съдействали за раздялата. Този самоанализ ви разрешава да идентифицирате областите, върху които би трябвало да се концентрирайте, с цел да възстановите по-силна и здрава връзка с някогашния си обичан.

Това може да включва решение на персонални проблеми, възстановяване на уменията за другарство или насърчаване на по-здравословни привички във връзката. Винаги помнете, че самоанализът не значи да хвърляте виновността само върху себе си или да се занимавате с минали неточности, а просто да погледнете и другата позиция, която съществува. Не всичко е черно или бяло.

 да си върнете някогашния

Разработете стратегически метод за взаимоотношение с него

Ако неотдавна сте се сблъскали с някогашния си сътрудник на празненство, в клуб или на друга обществена среща след дълго време и още веднъж сте почнали да изпитвате пеперуди, имате потребност от проект за диалог с него. Ако скоро не сте поддържали контакт, започнете диалога с леки и непринудени тематики, с цел да създадете удобна атмосфера. Това оказва помощ да се улесни общуването и дава опция за последователно възобновяване на връзката.

Важно е да избягвате да го претоварвате или да се впускате в интензивни полемики незабавно. Въпреки това, в случай че сте следвали метод на другарство понякога, концентрирайте се върху разискването на тематики, които биха могли да му харесат и да оцени. Избягвайте сензитивните тематики, които елементарно могат да го разстроят или притеснят. Като се преценявате с неговите ползи и желания, можете да създадете положителен и прелестен диалог. Така ще положите основите на по-смислени взаимоотношения отсега нататък, а това е основна стъпка към това да си върнете някогашния.

Опитайте се да подобрите връзката

За да си върнете някогашния сътрудник, е нужна също открита и почтена връзка. След като и двамата свикнете със известията един на различен, не забравяйте да задвижите още нещата, като споделяте повече за всекидневието си. По този метод можете да задълбочите връзките и обвързаността си и ще установите по-здрава връзка с някогашния си, до момента в който вървите напред.

Изразявайте ясно възприятията и желанията си, като в същото време сте възприемчиви към неговите мисли и страсти. Бъдете открити и почтени, тъй като в противоположен случай фалшът ще се усети елементарно. Бъдете уязвими и транспарантни във връзка с страстите си и това, което се надявате да постигнете, като възстановите връзката с някогашния си сътрудник. Слушайте интензивно, без да осъждате, и проявете съпричастност към неговата позиция.

 да си върнете някогашния

Извинете се и се поправете

Това е значима стъпка, когато се пробвате да си върнете някогашния сътрудник, в случай че виновността за раздялата е била ваша, даже и да не сте го осъзнавали преди. Поемането на отговорност за грешките, които сте позволили по време на връзката, и поднасянето на откровени извинения може да покаже желанието ви да се измененията и да израснете. Размислете върху дейностите и държанието си, които може да са съдействали за пострадването или болката, изпитани от някогашния ви сътрудник. Признайте въздействието на дейностите си и откровено се извинете за породените вреди.

Изключително значимо е да покажете откровено разкайване и съпричастност към неговите усеща, с цел да си върнете някогашния. Освен това направете нови ремонти, с цел да създадете по-добра връзка или обвързване. Това може да включва дейна работа върху личностното израстване, решение на всички проблеми, довели до грешките, и използване на позитивни промени в държанието и метода ви към взаимоотношенията. Тази стъпка подсигурява, че сте се заели със самоусъвършенстване и че признавате значимостта на неговите усеща.

 да си върнете някогашния

Възстановете доверието

Независимо дали става въпрос за дълготрайна или краткосрочна разлъка, когато желаете да си върнете някогашния, не можете незабавно да започнете да му се доверите поради претърпяната болежка, както и той на вас. Ето за какво възобновяване на доверието е значимо. Въпреки че това не е неотложен развой, в случай че останете поредни както в думите, по този начин и в дейностите си, може би ще съумеете да внесете позитивни промени във връзката си. Уверете се, че изпълнявате обещанията и уговорките си.

Бъдете надеждни и поредни в държанието си и покажете на някогашния си сътрудник, че може да разчита на вас. Избягвайте да давате празни обещания или да проявявате държание, което може да подкопае доверието му. Покажете откровени старания за възстановяване на връзката, разрешаване на спорове и насърчаване на по-здравословна динамичност на връзката. Изграждането на доверие лишава време, по тази причина бъдете търпеливи и разбиращи към него. Само по този начин ще можете да си върнете някогашния.

Помнете, че всеки човек прави неточности, само че в случай че и двамата работите върху тях и не ги допускате повече, допустимо е да изградите още по-здрава връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР