Ако човек не се е регистрирал, не разполага с индулгенция

...
Ако човек не се е регистрирал, не разполага с индулгенция
Коментари Харесай

Адв. Анели Чобанова: Зеленият сертификат е косвена дискриминация

" Ако човек не се е записал, не разполага с индулгенция " зелен документ ", само че това не го прави по- малко правоимащ ", сподели в студиото на 7/8 тв адв. Анели Чобанова.  

" Аз импровизирано и като експерт бих споделила, че на пръв взор няма нарушаване на трудовите права, само че това е косвена дискриминация. Защото условието е сложено и повсеместно властимащите си оставиха една малка врата да кажат: да имунизацията не е наложителна и всеки взема решение.

Но ние хората сме обществени лица, вървим на работа, на учебно заведение, на детска градина, участваме в културния живот, това е част от нашия статут, в тази връзка в такава обстановка сме свързани с други хора и те, бидейки притиснати, на собствен ред обръщат гарда против нас останалите, които сме незащитени и разпореждат едни принуди, с цел да защитят личния си бизнес и ние сме пострадалите. 

Тук не става въпрос за скрито " ние мислим за вашето богатство ", а става въпрос за едни пари - ни повече ни по малко. 

Има разнообразни разновидности - хора прекарали коронавирус с или без признаци, регистрирани или нерегистрирани. Има и хора, които по медицински аргументи не трябва да се имунизират като мен - аз съм с тромбофлебит и ваксина може да ми коства живота. Ако аз се имунизирам, все едно си върша харакири. Тези разновидности не са регистрирани в политиката на опазването на здравето. Логика няма в цялата работа. Нито житейска, нито здравна. Здравният документ има период на валидност. Нас ни трансформират в едни наркозависими лица до живот с всяка последваща доза. 

Хората които са изкарали болеста, те генерират въз основата на вирусната зараза антитела, които са индикатор за това че вирусът е минал през организма. По медицински професионални съображения, имунизираните имат антитела с по-малък интервал на продължителност. А изкаралите имат по-траен имунитет. 

Т- клетъчен имунитет не се изследва също, за де се види до къде сме стигнали. Това би означавало отпадане на имунизацията. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР