Ако чешката страна, продавачите, се съгласят, държавата има възможността през

...
Ако чешката страна, продавачите, се съгласят, държавата има възможността през
Коментари Харесай

Това Променя Всичко! Нова Тотална Рокада С Колосалната Сделка С Чез! Вижте Кой Ще Е Новият Собственик, Няма Да Е Върбакова!

" Ако чешката страна, продавачите, се съгласят, страната има опцията през една или друга форма – било през средства от бюджета или частно придобиване - през някоя от енергийните компании, да влезе в сходна договорка “, изясни Горанов.

Той изясни деликатната страна на обстановката:

" Тук приказваме за една договорка, готвена отвън страната, с повече от година и половина история сред частни субекти. Включваме се на стадий, в който има подписан контракт за покупко-продажба, сами разбирате, че сме в деликатна обстановка да подвластен от волята на два самостоятелни от въздействието на страната частни субекти – в тази ситуация чешка компания и българска частна компания, която е извървявала своя път за подписване на сходна договорка ".

По думите на финансовия министър, на днешната среща държавното управление е видяло благосклонност от страна на българското сдружение да допусне страната под една или друга форма в договорката.

" Уверявам ви, че сега, в който имаме позицията на чешката страна, незабавно ще бъдете осведомени “, сподели още Горанов.

На въпрос какъв дял може да има страната, министър Горанов съобщи: „ Най-малко надзорен дял “.

" Склонна съм страната да има присъединяване в договорката ", съобщи на собствен ред Гинка Върбакова в наличието на Владислав Горанов и на вицепремиера Томислав Дончев.

Поддържам тезата, че страната би трябвало да участва в ЕРП-тата, освен в ЧЕЗ, да има блокираща квота от 34 %, така наречен златна акция. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на " Атака " и ръководител на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР