Ако Андреа един ден реши да напише автобиографична книга, ние

...
Ако Андреа един ден реши да напише автобиографична книга, ние
Коментари Харесай

Зимна екзотика за Андреа! Глезят певицата със суши, тя се втали!

Ако Андреа един ден реши да напише автобиографична книга, ние ще бъдем едни от първите на опашката пред книжарницата! Певицата несъмнено има какво да показа, а опитът от събитията от персоналния ѝ живот и методът, по който се оправя с всяко от тях, би трябвало да бъдат споделени.

Така да вземем за пример след удара от новината за новата връзка на някогашния ѝ, както и тази, че той към този момент е татко, Андреа небрежно се събра и отпътува за следващо пътешестване. Този път в Албания. 

Виж още: Трансформацията продължава: Сузанита стана руса, сподели разликата сред родителите си

 https://www.instagram.com/andreabulgaria/

За това разбираме от сторитата ѝ, в които тя е в много огромна компания, най-вероятно около някой нов неин план. 

Въпреки зимата, Андреа се любува на една от обичаните ѝ страни, а там я посрещнаха със... суши! Е, малко нетрадиционно за балканската страна, само че и друго ни направи усещане около сторитата на певицата от там - тя се е вталила до неразбираемост:

Сторито явно е от асансьор - едно от обичаните места за селфита на родните инфлуенсъри, а Андреа наподобява великолепно!

Що се отнася до Кубрат Пулев, на новината за новата му връзка Андреа реагира с една позабравена ария от нейния репертоар. Става въпрос за ария, чиято съществена визия е фотография на двамата, като Андреа е легнала в скута на към този момент някогашния си другар. 

Виж още: Смелост! Бояна Генова се пусна без филтри и грим, театралничи като кифлите от първокласен хотел

          View this post on Instagram                      

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

По-емоционален беше клипът, който тя разгласява след новината, че Кобрата е станал татко. Става въпрос за фрагменти от столичното летище, на което Андреа чака спортиста. Певицата беше обработила видеото в черно и бяло и беше поставила надпис " довиждане " под него.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР