Ако, ако, ама е добре да се отбележи: - Ако

...
Ако, ако, ама е добре да се отбележи: - Ако
Коментари Харесай

Бакалов: Ако нямаше олигархично управление, Слави Трифонов нямаше да спечели толкова гласове

" Ако, в случай че, но е добре да се означи:
- Ако не съществуваше олигархично ръководство, статукво, сделки под масата, ти на мене, аз на тебе сред партиите, хората на Слави Трифонов нямаше да съберат толкоз подписи за образуване на референдум с въпроси за партийни дотации и мажоритарни избори ", и продължава с хипотезите.
 Журналист: Репликата на Бойко Рашков е политическа неточност, поради bTV Слави Трифонов е главен опозиционер Журналист: Репликата на Бойко Рашков е политическа неточност, поради bTV Слави Трифонов е главен опозиционер
" В продължение на 20 години Слави Трифонов водеше предаване в най-гледаното време на бТВ от което наскърбяваше Борисов през ден и правеше с...
" - Ако Народното събрание беше приел да вкара в законите утвърденото на референдума, хората на Слави нямаше да създадат партия.
- Ако Би Ти Ви не цензурираха и не притискаха от време на време шоуто на Слави, те щяха да си останат шоу там, а не партия и нямаше да вършат нова телевизия.
- И най-после - в случай че другите партии не се бяха дискредитирали толкоз, " ИТН " нямаше да стане втора политическа мощ. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР