Акапелно изпълнение на медийния бос, собственик на благоевградската телевизия Дартс,

...
Акапелно изпълнение на медийния бос, собственик на благоевградската телевизия Дартс,
Коментари Харесай

Уникално ВИДЕО! Благоевградски медиен бос направи дует с Васил Найденов

Акапелно осъществяване на медийния необут, притежател на благоевградската телевизия " Дартс ", Стоян Реджов, с " бек вокал " именитият Васил Найденов, извади на показ един от гениите на Реджов. Той се оказа добър артист, със съществени артистични заложби, написа Struma.com.

" Ако имаш време " по текст на Миряна Башева, в осъществяване на двамата огромни Найденов и Реджов, придаде на тогавашния супер шлагер ново автентично звучене и е сигурна поръчка за триумфа на дуета. Певческият гений на Стоян Реджов блесна и на супер празненството, което той направи за 10-годишнината на телевизия " Дартс " неотдавна

Пред над 200 посетители, Реджов сподели класата си, получи висока оценка за качествата си на управител, уредник на грандиозни събития и несъмнено потвърди, че суперлативите за работата му не са безпочвени.

Телевизия " Дартс " посрещна елита на Пиринско на 10-годишния си празник в големия ресторант на клубната къща в " Пирин голф ", а домакинът не бе щадил сили и средства, с цел да трансформира рождения ден на малкия екран в незабравимо събитие.

В компанията на обичания В. Найденов, Реджов сподели елегантно и с финес формулата към триумфа - С ария на уста към дълбините на новинарския бизнес и медийния разцвет.

Вижте " Ако имаш време " в осъществяване на Ст. Реджов и В. Найденов, вижте:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР