Академията на BDS се справи с Нихат Innaxe Алиев и

...
Академията на BDS се справи с Нихат Innaxe Алиев и
Коментари Харесай

Нихат Innaxe Алиев не успя да стигне до финала в EU Masters въпреки чудесното си представяне

Академията на BDS се оправи с Нихат " Innaxe " Алиев и GameWard в полуфиналната среща от EU Masters при резултат от 3:0. Това френско дерби завоюва на отбора място на огромния край във втория по величина европейски шампионат по League of Legends, а българският бот лейнър и компания си потеглят от шампионата с 13 500 евро. Отборът на родния играч се показа мощно през целия шампионат, само че днешните им противници се намират в неповторима форма, като те не са изгубили нито една карта по време на целия EUM.

Най-силната академия в Европа ще играе с спечелилия от другата полуфинална двойка LDLC - Team Heretics, който ще бъде излъчен на следващия ден.

Игра №1 стартира с ранна офанзива от страна на GW към днуглата на противника, която обезпечи два лесни фрага за отбора. Благодарение на положителната игра на българското ADC със Sivir преднината на неговия отбор растеше, до момента в който през това време на топ лейн Adam не стартира да се оправя отлично със своя Aatrox. Францизинът се укрепи доста и съвсем собственоръчно съумя да обърне играта. Reeker с неговия Azir пък също имаше опция да основава много неприятности на Czekolad с Ahri. Така превъзходството на BDS продължи и те съумяха да разрушат противниковата база.

Във втората игра Sivir попадна в ръцете на Crownie, а неговият противник Innaxe заложи на Aphelios. В ранната част от играта като че ли единственото мощно място на BDS бе мид, само че с времето геймърите взеха надзор и над топ лейн, а тяхното ADC също се укрепи по-късно. Барон и огромна преднина при убийствата бе задоволителна на академията, с цел да си подсигури и среща №2.

Съперниците на Алиев още веднъж избягаха даже от първата си загуба в EU Masters след незабравим трети дуел. Нашето момче още веднъж доминираше бот лейна, този път с Lucian, а неговият съпорт kamilius с Nami правеше всичко допустимо да върне състава в битката. През огромна част от борбата успеха за GameWard изглеждаше повече от сигурна. Когато обаче на топ лейн Adam с неговия Gnar съумя да натрупа задоволителен задатък пред съперника си на линията, а по-късно отборът му си прибра и Барон, цялата мощ на GW се изпари. Така след страховит поврат и малко повече от половин час игра, триумфът падна в ръцете на академията. Логично състезател на мача стана топ лейнърът на BDS Адам " Adam " Маанане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР