Академик Пд победи с 87:82 Черноморец, а ето как старши-треньорът

...
Академик Пд победи с 87:82 Черноморец, а ето как старши-треньорът
Коментари Харесай

Йордан Янков: Посвещавам победата на моя син Димитър

Академик Пд победи с 87:82 Черноморец, а ето по какъв начин старши-треньорът Йордан Янков разяснява триумфа на неговия отбор от 13-ия кръг на НБЛ.

„ Много забавен дуел изключително за публиката. За нас треньорите беше извънредно с напрежение от самото начало, тъй като резултатът беше постоянно непосредствен. На първо място желая да поздравя момчетата от тима. Те демонстрираха страховит темперамент. Черноморец е доста добър тим и макар проблемите, които имаха играха доста мощно. 
 Академик Пд се изтеза, само че победи Черноморец Академик Пд се изтеза, само че победи Черноморец
Искам тази победа да я посветя на моя наследник Димитър, който се роди на 22 декември. Аз считам, че израстваме като тим. Трябва ни време и не мога да кажа, че тъкмо това желая да видя в края на сезона, само че считам, че е крачка напред. Играем по-зряло и виждаме къде са слабите страни на тимовете. Имахме моменти от мача, в които водехме със 7 – 10 точки, само че въпросът е оттук насетне да се опитваме да задържим тази разлика.
 Васил Евтимов изригна след загубата от Академик Пловдив Васил Евтимов изригна след загубата от Академик Пловдив
Успях да завъртя всичките момчета не желая да различавам никого, само че доста се веселя, че Васко Бачев съумява да влезе в ролята на един доста сполучлив пойнтгард. Много е мъчно преобразяването от позиция две на позиция едно, тъй като тези играчи в главата им е повече да стреля, да вкарват, а в този момент когато би трябвало да провежда тима му е мъчно, само че през днешния ден има 9 асистенции, което е похвално и оказва помощ извънредно доста на тима. 
 Георги Боянов: Можем да се сърдим само на себе си Георги Боянов: Можем да се сърдим само на себе си
Омар пострада през вчерашния ден при тренировката, неприятно падна на опашката си и по тази причина не игра през днешния ден. Надявам се за мача с Ямбол да е на линия. 

Такива подиуми не оказват помощ на българския баскетбол. Повечето тимове може би считат, че като тим, който предния кръг бяхме последни всеки си мисли, че против нас се играе елементарно и ще дойдат и вземат без проблем успеха. Това няма да е по този начин сигурно и ще покажем нашето израстване. ", съобщи Янков.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР