Airbnb си партнира с Disney, за да построи къщата на

...
Airbnb си партнира с Disney, за да построи къщата на
Коментари Харесай

На гости на приказка. Как изглежда къщата на Мечо Пух? ВИДЕО

Airbnb си партнира с Disney, с цел да построи къщата на Мечо Пух в действителни размери в гората Ашдаун, Източен Съсекс, Англия, прототипа на Чудната гора на Алън Милн.

Къщата Bearbnb е проектирана и основана от илюстратора Ким Реймънд, който рисува Мечо Пух повече от 30 години. Реймънд черпи ентусиазъм от работата на Ърнест Шепърд, който илюстрира истинските книги за мечето на Милн.

Къщата е издигната с открити клони на дървета, увиващи се към вратата, с надпис „ господин Сандърс “ в горната част, както е изобразено в историята. Тапетът по поръчка е планиран от Реймънд и в случай че гостите погледнат вътре в кухненските шкафове, ще намерят лавици, цялостни с медени саксии с разнообразни форми и размери.

В допълнение към препратките към истинските приказки за Пух, къщата разполага с двойно легло и две висящи единични кревати със стълби, диван, фотьойл, маса и долап със съдове. Има и клатещ се стол. В същото време в къщата могат да се настанят четирима души.

Гостите ще бъдат отведени на обиколка с екскурзовод на Hundred Acre Reach или Ashdown Forest в Източен Съсекс и ще поиграят на Poohsticks ( " Trifles " ) на именития мост Poohsticks. За тези, които не помнят, това е игра от приказките за Мечо Пух, в която състезателите хвърлят пръчки в течаща река от мост и чакат да видят чия пръчка ще пресече първа финалната линия. На туристите също се предлагат локални ястия и постелки за йога, списания и одеяла.



Има и редица правила. Така че в къщата не можете да тропате мощно, да живеете с кучета или котки и да докосвате гърнетата с мед. Разрешени са „ няколко дрямки “ и се предизвикват дребни закуски в 11 сутринта.

„ Мечо Пух е драгоценен камък от детството, обичан от фамилии по целия свят. Какъв по-добър метод да увековечите класика. Тази гора е идеалното място да не вършиме нищо. Както е споделил Пух, „ да не правиш нищо постоянно води до нещо по-добро “, казва  световният началник на Airbnb Катрин Пауъл.

Цената за наемане на къща е почти $130 дневно.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР