Ахмед Доган жертва партията си, номинирайки Пеевски за председател. Това

...
Ахмед Доган жертва партията си, номинирайки Пеевски за председател. Това
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Доган жертва ДПС, номинирайки Делян Пеевски

Ахмед Доган жертва партията си, номинирайки Пеевски за ръководител. Това ще докара до провал на Движение за права и свободи. Ще бъде началото на края на тази партия и членовете й би трябвало доста добре да си създадат сметката. Това съобщи в предаването на БТВ " Лице в лице " някогашният боен министър и дипломат на България в НАТО Бойко Ноев.
Той разяснява " подправения евроатлантизъм ", с който из медиите " дефилира човек, който две страни - Съединени американски щати и Англия, са поставили в черните си описи ". Според него Пеевски няма късмет в миналото да излезе от листата със глобите " Магнитски ".
Подобен проблем (като на Движение за права и свободи - б.р.) ще има и Бойко Борисов, който не е в листата " Магнитски ", само че на него му беше показан явен жълт картон при обвиняванията към Божков, разяснява още Бойко Ноев. " Това, че Борисов сега се трансформира в главен локомотив за реабилитацията на Пеевски, а и на Горанов, му основава огромен проблем. Колкото повече той поддържа и се асоциира с Пеевски, толкоз повече се приближава до " намагнитването ", безапелационен бе някогашният министър пред БТВ.
Той не пропусна опасността и за водачите на демократичните обединения, които с държанието си също легитимират Пеевски в политическия живот. " Те нямат никакъв проблем да кажат - ние ще работим с Движение за права и свободи, това е демократична партия, показана в Европа, само че не и с Пеевски. Ако не намерят метод да го кажат, ще потънат, а със себе си ще завлекат и част от своите обединения ", приключи военният специалист.
Бойко Ноев прикани още България да не се отхвърля от " Лукойл Нефтохим ". Според него продажбата на компанията ще значи опасност за националната сигурност на страната. Ноев напомни, че страната към този момент попада в " черния лист " на Русия. 
" България би трябвало да си откупи „ Лукойл “. Той е доста повече от всичко останало като значение за националната сигурност, в това число за нашата принадлежност. Той е мощен инструмент, с който България може да бъде клатена в своята геополитическа ориентировка ", съобщи някогашният министър. 
Според него верният ход на държавното управление е да вземе решение, с което да възвърне контрола на страната върху " Лукойл Нефтохим " под някаква форма и да разпореди договаряния за придобиване на активите. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР