Ахмед Доган има две възможности да спаси ДПС от Делян

...
Ахмед Доган има две възможности да спаси ДПС от Делян
Коментари Харесай

Осман Октай: Доган има две възможности - да нападне отново САЩ или да разчисти листите на ДПС

Ахмед Доган има две благоприятни условия да избави Движение за права и свободи от Делян Пеевски, след обвиняванията на Финансовото министерство на Съединени американски щати и използването на глобата Магнитски - да нападне още веднъж Съединени американски щати или да в профил Рамадан Аталай, Хамид Хамид и Йордан Цонев от депутатските листи на идните избори с претекста, че са пробвали посредством Делян Пеевски да овладея партията. Това съобщи в изявление за Faktor.bg някогашната дясна ръка на Ахмед Доган.

" Делян Пеевски е изолиран и осветлен като медиатор на политико-олигархичната мафия. Той ще бъде изхарчен както всички сходни медиатори. В момента вървят процеси за търсене на нова секретарка на Ахмед Доган в Движение за права и свободи. В момента се стартират модели на подправени патриоти като този на Кубрат Пулев, с който ще се направи опит да се въдвори моделът „ Лукашенко “ от Беларус. ", съобщи Октай.

" Въпросът е дали ще се резервира моделът на Ахмед Доган на политико-олигархичен и мафиотски развой. От „ Кръглата маса “ две партии са значими за този модел. Чрез него се прикриха всички закононарушения от 1944 година от Българска комунистическа партия насам. ", добави един от създателите на Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР