агубата в Териториалната битка нанесе тежък удар върху Жътварите, но

...
агубата в Териториалната битка нанесе тежък удар върху Жътварите, но
Коментари Харесай

Жътварите с шеста поредна загуба в „Игри на волята: България”

агубата в Териториалната борба нанесе тежък удар върху Жътварите, само че най-сериозно рухването им понесе Тодор. Шампионът по бразилско жиу жицу не спести рецензиите си към Ваня и Джералдин и темпото, с което двете подреждаха пъзела. При Рибарите сестрите Йоанна и Екатерина размишляваха, кого ще предлагат мъжете от племето им, в случай че изгубят някоя от Номинационните борби тази седмица. Настроенията в тимовете дефинираха избора на новите водачи – Владислав поведе жълтите, а с цялостно единение Чудомир ще води сините тази седмица.



Капитанската борба изискваше спартанска мощ и устойчивост. Двамата играчи увиснаха на пън, държейки се с ръце и крайници за него – Чудомир излезе на Арената с желанието да продължи победната серия на племето си, а Владислав да върне вярата на своето, като занесе храна на останалите играчи. Най-големият зложелател и на двамата в това тестване се оказа гравитацията, а по-голямата тежест на капитана на Рибарите не беше в негова изгода.

Силното предпочитание за победа водеше и капитаните, само че тактиката им беше друга – Владислав постоянно се движеше, а Чудомир изглеждаше като медитиращ великан. Спортната завист беше единственото, което караше Владислав да се държи за гредата, само че крампи в мускулите не му разрешиха да продължи напред.



Около 50 минути бяха нужни на капитана на Рибарите, с цел да победи жандармериста и по този метод да затвърди преобладаващата позиция на племето си. Чудомир не се поколеба в избора на премия – той избра да вземе преимущество за тима в една от двете идни Номинационни борби.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР