Агресията е напълно неприемлива. Търсят се поводи, има реакция на

...
Агресията е напълно неприемлива. Търсят се поводи, има реакция на
Коментари Харесай

Денков за намушкания българин в Скопие: Агресията е напълно неприемлива

Агресията е изцяло неприемлива. Търсят се мотиви, има реакция на българската страна, Софийската градска прокуратура се е самосезирала. Младежът е нормализиран след интервенцията, би трябвало да се види по кое време може да се върне в България и да бъде лекуван. Това съобщи министър председателят Николай Денков по отношение на намушкания почитател на " Левски ", съобщи кореспондент на " Фокус "

По думите му организацията от страна на РСМ не е била добра, с цел да се стигне до този случай.

" Учението на Русия в Черно море се организира по общоприета процедура. Може да се разисква до каква степен е обвързвано със зърнения кулоар, само че във връзка с корабоплаването на българските кораби и жители няма никакви индикации за нова опасност ", добави Денков.

Според българския министър председател с концепцията за мандатността на кметовете задачата е да се отстранен безконечен брой мандати, които водят до феодализъм, само че тя е отпаднала.

Той разяснява и случая в Стара Загора при който мъж обезобрази 18-годишно момиче с макетно ножче, след което беше пуснат под гаранция.

" Надявам се да има развръзка, към подобен вид действие не може да има никаква приемливост ", означи министър председателят.

Денков предвижда, че ще има промени в Наказателния кодекс и окачестви крайният Бюджет за 2023 като добър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР