Агресивен и изключително опасен циганин наръга 17-годишен помориец в гърба

...
Агресивен и изключително опасен циганин наръга 17-годишен помориец в гърба
Коментари Харесай

Циганин наръга 17-годишен помориец в гърба и избяга

Агресивен и извънредно рисков ром наръга 17-годишен помориец в гърба след опит да му открадне телефона, заяви "Флагман ".

Близки на потърпевшия възпитаник разгласиха случая. Инцидентът е от събота, 2 юни, 23,30 ч., само че до този миг няма публична информация за нападението. Родителите му се надяват казусът да не се потули, тъй като правозащитни организации постоянно пращат мастити юристи на сходни човеци, които да ги спасят от правораздаването.

„ Синът ми е бил наръган свиреп с нож, до момента в който се разхождал по улицата, без да е направил каквото и да е било. Едва е оживял, откакто е съумял да излезе на основния път в Поморие, където попада на движещ се автомобил, в който пътували момче и момиче. Те го докарват до болничното заведение “, сподели пред бащата на потърпевшия младеж Щериан, който към момента е в потрес.

Извършителят е арестуван няколко часа по-късно след акция на РУП-а в Поморие. Става въпрос за рецидивист с богато престъпно досие - 19-годишен ром, който цялостен живот се е препитавал с обири. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а ромът е с наложена 24 часова мярка задържане под стража.

Младежът пък към момента се намира в хирургическото поделение на УМБАЛ-Бургас и се лекува след тежкото нахлуване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР