Агитка от провокатори се появи час след началото на протеста

...
Агитка от провокатори се появи час след началото на протеста
Коментари Харесай

Здравеняци в черни дрехи отново се появиха на протеста в центъра на София

Агитка от провокатори се появи час след началото на митинга против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор. Едри, татуирани мъже в черни облекла пробваха да се вклинят измежду протестиращите, само че бяха дистанцирани.
Групата от здравеняците очевидно се отличава от множеството хора по облеклото и държанието им. Направиха опит да се вклинят измежду естествените протестиращи, само че уредниците предизвестиха хората да се пернат и да се разграничат от неканените посетители. Някои от момчетата в черно държат плакати, само че сгънати. Фрог помоли да види какво написа на тях, само че момчетата отхвърлиха. Сред групата не се виждат лица от предходните митинги, за част от които стана ясно, че са от тима по ръгби в Перник.

Организаторите помолиха за помощ и полицията, само че им бе отговорено, че нямат такива пълномощия. Така на процедура на униформените оставиха опция за евентуални конфликти, каквито знаем, че имаше на митинга на Групово дело „ БОЕЦ “ пред Съдебната палата в София.

Лидерите от „ Правосъдие за всеки “ започнаха словата си и приканиха от трибуната за няколко значими неща.

Протестиращите желаеха отговор на въпроса КОЙ е оказвал напън върху шефа на БНР Светослав Костов за да не се приказва в народен ефир за кандидатурата на Иван Гешев. Риторичният въпрос, който всички си задават, е дали е способна същата тази прокуратура да извърши справедлива инспекция и да станат ясни имената на лицата направили този неприемлив напън.

Основен акцент бе подложен и върху опцията президентът да стартира конституционни промени във връзка с правораздаването в България в глава Съдебна власт. „ Нека президентът да покаже, че е държавен глава на всички българи и че освен приказва, само че и работи. В проблема „ Гешев “ той може да покаже дали е президент на всички българи и дали ще работи за ползите на всички нас. Той би трябвало да знае, че не е самичък. Г-н Президент, чувате ли нашия глас “, извикаха от трибуната.

За в този момент състояние е под надзор, само че хората са очевидно раздразнени от придошлите мъже в черно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР