Агенцията по вписванията не одобри решенията, които бяха обявени като

...
Агенцията по вписванията не одобри решенията, които бяха обявени като
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията не разреши свикване на конгрес на БФС

Агенцията по вписванията не утвърди решенията, които бяха оповестени като направени от Изпълнителния комитет на БФС на 19 август. Според тях се свикваше постоянен Конгрес на футболната ни централа на 18 март 2022 година

Мотивите, с които е взето това решение, изцяло съответстват с позицията на екипа на Димитър Бербатов, оповестени преди 2 дни.  

Причините са следните: Първо, съвещанието не е свикано от вписания представляващ сдружението.  Второ, не е допустимо да се реши спазен ли е срокът от 5 работни дни преди планувания ден, защото в поканите към Изпълкома липсват дати. Трето, не може да се откри дали един от членовете - Петър Величков, който е част от екипа на Бербатов – е получил  покана за съвещанието, както е по условие, записано в Устава на БФС. Четвърто, протоколът от извършеното съвещание не е подписан от определения протоколист Юлия Камишева. Пето, четирима от членовете се съставляват от пълномощници, само че не са показани пълномощните за засвидетелствуване на този факт.

По-рано екипът на Димитър Бербатов събра и показа подписи на повече от половината тимове в България, с което настоя за свикването на ексклузивен конгрес, само че настояването му бе отхвърлено от управлението на БФС.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР