Агенция Пътна инфраструктура предупреди, че от утре по магистрала Тракия

...
Агенция Пътна инфраструктура предупреди, че от утре по магистрала Тракия
Коментари Харесай

Затварят част от "Тракийско море" за ремонт

Агенция " Пътна инфраструктура " предизвести, че от на следващия ден по автомагистрала " Тракия " стартира следващият ремонт, който ще затрудни придвижването. Става дума за печално известния сектор в Старозагорска област, който поради огромните пропадания бе наименуван " Тракийско море ".  Като начало ще бъде ремонтирана 2-километрова права сред км 198 и км 200.  

" Тапата " ще е в участъка между 195-ия и 202-рия км на магистралата в посока Бургас. От през днешния ден следобед целият трафик там ще бъде трансфериран в платното за София, което краткотрайно ще стане в двете посоки. По тази причина скоростта ще бъде лимитирана до 70 км в час.

 
Строителните действия в 2 км права, които ще започват на следващия ден, са част от поетапния ремонт на 52-километровия сектор от Автомагистрала „ Тракия " от 156-и до 208-и км, който стартира при започване на октомври т. година, разясняват от АПИ. 

 

През идната седмица се планува да приключи ремонтът на първите 12 км в платното за Бургас сред 156-и км, след пътен възел „ Белозем ", и 168-и км, преди пътен възел „ Оризово ". Предвижда се откакто приключи ремонтът в платното за Бургас, работата да продължи в 12-километровия участък в платното за София, като трафикът ще минава в ремонтираното  вече трасе.

Ремонтните действия включват цялостна замяна на асфалтовата настилка, възстановяване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. 

По отсчеките работи държавното дружество „ Автомагистрали ", с което Агенция „ Пътна инфраструктура " има контракт за поддържане на автомагистрала „ Тракия ". Предвижда се дейностите в 2-километровия сектор да приключат до края на ноември т.г., прецизират от пътната организация. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР