Агентите на тайните служби откриха подозрителния прах в зона, която

...
Агентите на тайните служби откриха подозрителния прах в зона, която
Коментари Харесай

Кокаин в Белия дом: Тайните служби на САЩ разследват как е попаднал там

Агентите на тайните служби откриха подозрителния прахуляк в зона, която е налична за туристически групи. Това е станало на 2 юли късно вечерта, когато те са правиха рутинна инспекция, оповестява BBC News.

Бялото вещество е наложило краткотрайната евакуация на Западното крило, където се намират Овалния кабинет, кабинета на вицепрезидента и другите работни зони за съветниците на президента. В това време президентът Джо Байдън и фамилията му са били в Кемп Дейвид, Мериленд.

Високопоставен представител на правоприлагащите органи изясни, че веществото е открито в склад, употребен рутинно от личния състав и гостите на Белия дом за предпазване на мобилни телефони.

Някои пътища и пешеходни пътеки са били затворени

Предварителен тест сподели, че става дума за кокаин, оповестява и Washington Post. Изданието написа също по този начин,че тайните служби ще извършат цялостен обзор на това по какъв начин веществото е попаднало в Белия дом. За задачата ще бъдат прегледани камерите и входните регистри.

Кокаинът е опиат, който попада в лист II според Закона за следените субстанции в Съединени американски щати. „ Това значи, че обстановката се приема като доста рискова и предстои да следствие “, прецизират още от Американската администрация за битка с опиатите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР