Агентът на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш,

...
Агентът на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш,
Коментари Харесай

Агентът на Роналдо: Наградите на УЕФА бяха смешни

 Роналдо: 100% съм сигурен, че синът ми ще стане като мен
Агентът на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, остана извънредно отчаян от разпределението на премиите на УЕФА. Причина за това e, че халфът на Реал Мадрид Лука Модрич сграбчи наградата за номер 1 в Европа.

Това е първи сходен приз за хърватина, който беше разгласен и за най-хубавият футболист на международното състезание в Русия, където с националния си отбор завоюва сребърния орден на шампионата.

През миналия сезон Модрич стана притежател на купата в Шампионската лига с Реал за трети следващ път, като в шампионата се регистрира с един гол и една асистенция в 11 мача.

" Футболът се играе сред четирите линии на терена и там Кристиано завоюва. Вкара 15 гола, носеше Мадрид на гърба си, с цел да завоюват още един път Шампионската лига. Просто е смешно. Срам ", сподели Мендеш пред португалското издание " Рекорд ".

Роналдо не участва на церемонията в Монако, като съгласно слуховете той не е пристигнал на церемонията, защото е знаел кой ще е притежател на наградата.

" Изненада ни отсъствието на Кристиано, само че да прави каквото желае ", показа някогашният му съотборник в Реал Серхио Рамос, който получи приз за най-хубав бранител.

Иначе португалецът бе в основата на третия следващ успех на " белия балет " в шампионата на богатите. През летния трансферен прозорец обаче мина в Ювентус, където ще се цели в нови европейски триумфи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР