Агентът на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд Рафаела Пимента

...
Агентът на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд Рафаела Пимента
Коментари Харесай

Пимента: Холанд и Мбапе могат да повторят това, което направиха Меси и Роналдо

Агентът на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд Рафаела Пимента е впечатлена от качествата на норвежеца и фурора, който той прави в първия си сезон в Премиър лийг. 

„ Къде може да отиде Холанд? Където желае. Никога не е имало подобен състезател. Много съм впечатлена от неговите благоприятни условия и дарба да се развива. Умее бързо да се приспособява към нов клуб, към треньор... Сякаш постоянно е бил там. Това ви разрешава да сте в положение на мира и да продължите напред. През идващите години Холанд и Мбапе могат да повторят това, което Меси и Кристиано дадоха на спорта със своето съревнование. Добре е за футбола, за самите играчи, за почитателите... За всички. Между тях постоянно е имало крепко съревнование и взаимно почитание един към различен. Шампионите постоянно мислят за тима, а не за обособените персони “, съобщи Пимента пред Mundo Deportivo. 

22-годишният Холанд има 48 мача във всички шампионати за Сити през този сезон, като означи 52 гола и направи 8 асистенции. 24-годишният Мбапе изигра 40 срещи за ПСЖ през 2022/23 година, като означи 38 гола и направи 9 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР