Агентът на голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо Ернан Банато даде

...
Агентът на голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо Ернан Банато даде
Коментари Харесай

Агентът на Кайседо: Жорди даде много за ЦСКА! Сега клубът няма избор, трябва да го продаде!

Агентът на голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо Ернан Банато даде изявление пред " dsport ". В него аржентинецът приказва по отношение на евентуалния трансфер на еквадорския голаджия на " алените ".

Той разяснява договарянията сред ЦСКА и Бешикташ: " Наистина се опитахме да преговаряме с ЦСКА, само че те не са наясно какво желаят за Жорди, поискахме формален отговор на офертата, която бе направил Бешикташ, само че те не ни дадоха отговор. ЦСКА ме принуждава да диря разнообразни разновидности, с цел да мога да оказа помощ за преместването на играча, който да продължи кариерата си в различен тим ".

" Направих доста предложения и на нито една не беше отговорено публично от клуба. Без подозрение ЦСКА ще съжалява за това, тъй като играчът има уговорка за откупуване на стойност 2,5 милиона и в случай че някой клуб пристигна и заплати, ЦСКА няма избор, с изключение на да го продаде. Смятам, че те знаят това, само че се пробват да удължат договарянията, които в последна сметка биха могли да бъдат доста неприятни за тях ", неудовлетворен бе Банато.
 В Еквадор: ЦСКА отхвърли 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо
В Еквадор: ЦСКА отхвърли 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

Офертата е от турския гранд Бешикташ

" Струва си да поясним, че всеки състезател, който завоюва да вземем за пример 10 хиляди и може да печели 80 хиляди, сигурно би желал да отиде в новия клуб, като всеки в живота, който желае да се усъвършенства ", сподели още сътрудникът.

" Жорди даде всичко на ЦСКА и в този момент ще донесе доста пари в клуба, само че притежателите към момента желаят повече и това може да ги накара, както казвате, да изгубят от други неща ", добави Банато.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР