Агентът на футболиста на Наполи Матео Политано - Марио Джуфреди

...
Агентът на футболиста на Наполи Матео Политано - Марио Джуфреди
Коментари Харесай

Политано се врече във вярност на Наполи

Агентът на футболиста на Наполи Матео Политано - Марио Джуфреди разкри желанието на клиента си да подпише нов контракт с италианския първенец.

30-годишният Политано осъществя 4 гола и 4 асистенции за 37 мача в шампионата през предишния сезон. Настоящият контракт на крилото изтича през юни 2025 година.

" Говорихме, само че не сме обсъждали елементи, с цел да продължим по-нататък с договарянията. Матео би желал да се обвърже дълготрайно с Наполи, тъй като обича клуба и града ", съобщи Джуфреди пред TMW.

" Той е съсредоточен върху това да изиграе добър сезон в Серия А, Шампионската лига и националния тим на Италия. Когато президентът желае, постоянно ще намерим време за диалози ", добави мениджърът на Матео Политано.

Футболистът се причисли към Наполи чартърен от Интер през януари 2020 година, а 18 месеца по-късно грандът от Неапол купи правата му.

От идването си в клуба досега Полиано записа 149 срещи във всички шампионати, като натрупа 24 гола и 19 асистенции. Той бе част от състава, спечелил Купата на Италия и купата в Серия А през предишния сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР