Афганистански лидер на престъпна организация, търгуваща с наркотици Лайънс картел,

...
Афганистански лидер на престъпна организация, търгуваща с наркотици Лайънс картел,
Коментари Харесай

Сам се издаде: Арестуваха известен наркобос след хвалба във ...

Афганистански водач на незаконна организация, търгуваща с опиати " Лайънс картел ", за който се твърди, че е взел участие допълнително от 30 закононарушения в Германия, е бил арестуван при зрелищна интервенция в Истанбул. Сангер Ахмади е хванат в хотел в кв. Бахчелиевлер в Истанбул с още четирима членове на бандата.

Според полицейски източници било известно, че Ахмади е депортиран от Германия заради закононарушения в страната. Лидерът на бандата разгласил няколко фотоси в профилите си в обществените мрежи, разкривайки по този начин, че към този момент е в Истанбул. Сред фотосите има такива, на които се вижда по какъв начин театралничи с оръжия с дълги дула и другари в нощни клубове.

След като видял фотосите, основният прокурор в регион Бакъркьой почнал следствие и екипите на отдел за битка с проведената престъпност в полицейското ръководство в Истанбул открили, че Ахмади е настанен в хотел.

Екипите нахлули в хотела и заловили Ахмади във фоайето дружно с останалите членове, разпознати единствено с букви, JY, SV, MAD и OM.

Полицейският разпит на арестуваните обвинени продължава.

Опозиционен народен представител в турския парламент на 7 октомври изиска инспекция по какъв начин наркотрафикантът е влезнал в Турция, откакто е депортиран от Германия в родината си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР