AEG стартира годишния си международен конкурс за професионални интериорни дизайнери

...
AEG стартира годишния си международен конкурс за професионални интериорни дизайнери
Коментари Харесай

Международен конкурс за дизайн на кухня набира предложения от България

AEG започва годишния си интернационален конкурс за професионални интериорни дизайнери и платформата му към този момент е отворена за подаване на оферти до 30 септември 2019. Условието на състезанието е планът или към този момент осъществената кухня да са с интегрирани уреди AEG. Победителите ще завоюват страхотни награди, измежду които електроуред AEG, включен в плана и уикенд в Мадрид.

Дизайнерите от България ще имат спомагателна опция да завоюват премия. Измежду всички подадени оферти AEG ще провежда лотария и ще зарадва създателя му с премиум апарат за вграждане AEG.

AEG предизвиква дизайнерите да развихрят своето въображение, представяйки своята позиция за кухненските уреди като функционалност на интериора и процеса на готвене. Темата на състезанието е „ Изострете сетивата си “ (Sharpen your senses), която регистрира симбиозата сред дизайн и функционалност.

Проектът на българката Оксана Харутюнян от “Home Book ” бе почетен с второ място в миналогодишното издание на състезанието. Тя завоюва един от уредите, които бе употребила в своя план. С първо място в състезанието бе отличен Реми Блом от Kitchen Studio, Холандия. Всички оферти от 2018 година могат да бъдат видени на интернет страницата на състезанието, дружно с претекстовете на журито за техния избор. „ Летвата бе сложена високо предходната година и ние сме разчувствани и нетърпеливи да забележим предложенията тази година “, споделя Томас Гарднер, член на журито и продуктов дизайнер в Electrolux.

“Ценен съвет, който бих дал на всички искащи да вземат участие е да прегледат наградените дизайни от предходната година, с цел да схванат по какъв начин мисли журито, какво се харесва и какво се прави оценка високо. През 2019 година, спомагателни точки ще бъдат давани на оферти, които вземат поради действителни потребителски обстановки, и които освен поддържат човешкото другарство и удоволствието в кухнята, само че също по този начин слагат кухнята в подтекста на едно пълноценно и разнообразно пространство, което обогатява чувството за дом. ”, добавя той.

Конкурсът е към този момент отворен и ще приема оферти до 30 септември 2019 година от интериорни дизайнери и проектанти, които са интегрирали артикули AEG във към този момент осъществени планове, или в проекти на кухня. Запишете се за присъединяване, като изпратите, своето предложение за дизайн на кухня или прочетете повече на: www.kitchendesign.aeg.com
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР