Адвокатите на Еминем изпратиха писмо до амбициозния кандидат на републиканската

...
Адвокатите на Еминем изпратиха писмо до амбициозния кандидат на републиканската
Коментари Харесай

Спри да изпълняваш песните ми: Еминем към кандидат-президента Рамасвами

Адвокатите на Еминем изпратиха писмо до амбициозния претендент на републиканската партия за президент Вивек Рамасвами с молба да спре да рапира на песните му, оповестява BBC.

Този ход е подхванат от щаба на най-хубавия бял рапър откакто предприемачът, насочен към Белия дом, направи неподготвено осъществяване на " Lose Yourself " на панаира в щата Айова.

Писмото с дата 23 август е изпратено от звукозаписната компания на Еминем " BMI ".

Г-н Рамасвами се бори да измести Доналд Тръмп като хипотетичен републикански претендент за 2024 година

 

Говорителка на господин Рамасвами сподели, че той ще извърши настояването на Еминем, чието същинско име е Маршал Матърс III.

В писмото се споделя, че компанията е получила несъгласие от Еминем, против потреблението на неговите " музикални композиции " от републиканеца.

" BMI ще смята всяко осъществяване на творбите на Еминем от акцията на Рамасвами от тази дата нататък за значително нарушаване ", споделят оттова. 

Ще оставим рапирането на Слим Шейди, успокоиха от щаба на Рамасвами. Слим Шейди е  алтер егото на Еминем, негова по-зла версия. В някогашния Туитър Рамасвами продължи закачката с текст от ария на рапъра.

 

 

Но това не е за първи път - музиканти да пращат писма на политици, да не употребяват песните им в акциите си.  

Доналд Тръмп получи десетки писма от звезди - в това число " Ролинг Стоунс ", " Куин ", Адел и Фарел Уилямс - които го осведомиха, че няма позволение да употребява музиката им по време на акции и президентски събития.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР