Адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков, обмисля дали

...
Адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков, обмисля дали
Коментари Харесай

Адвокатът на Диана Димитрова обмисля жалба след отказа на СРП, Вергов може да заведе дело за клевета

Адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков, обмисля дали да апелира решението на Софийската районна прокуратура, която отхвърли да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против нея.
Още по темата
Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва. Постановлението за отвод е с дата 1 март т.г. и бе оповестено от актрисата в профила й във Facebook.

Пред Българска телеграфна агенция Станков съобщи, че към момента не взел решение дали да изиска от градската прокуратура да ревизира отхвърли да бъде формирано дело за принуждение по тъжба на Димитрова.

На 20 декември предходната година Димитрова даде пояснения по случая. Според СРП обаче едностранни са  изказванията за лицето, предизвикало пострадванията по тялото на актрисата. Димитрова твърди в сигнала си, че това е Юлиян Вергов. 

По време на инспекцията показания са дадени от самия Вергов, както и от Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова.

А от изключителна значимост били сведенията на Павлова, която е художник-костюми на сериала " Откраднат живот ", по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица. Тя опровергава декларираното от Диана Димитрова, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов, и по този начин в действителност се е трансформирала в директен очевидец на сцената.

Адвокатът на артиста - Ина Лулчева към този момент е поискала дубликат от прокурорския отвод и уточни, че ще разиска с клиента си по-нататъшни стъпки, в това число вероятно дело за клюка.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР