Адвокат Светлана Георгиева изобличи журналиста Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“

...
Адвокат Светлана Георгиева изобличи журналиста Димитър Стоянов от сайта „Биволъ“
Коментари Харесай

Адвокат Светлана Георгиева изобличи Димитър Стоянов от „Биволъ“ в лъжа и рекет

Адвокат Светлана Георгиева изобличи журналиста Димитър Стоянов от уеб страницата „ Биволъ “ в неистина и рекет, видя БЛИЦ от нейния пост във фейсбук.

Ето какво написа тя:

„ Митко, Миткоооооо, по какъв начин пък по този начин ти изчезнаха флашките с противозаконните записи откакто подадохме тъжба до полицията, пък и почтително ти отговорих с писмен отговор по имейл на дадения ми за коментар текст, който искаше да публикуваш?? Що не ми разгласява отговора тук тогава? Интересен метод да заобиколиш Етичния кодекс на българските медии....и с какво тъкмо те заплаших?

Че ти споделих, че няма да позволи противозаконни записи на клиентите ми да излизат в общественото пространство и че твоят памфлет не носи никаква журналистическа стойност? Че ме беше цитирал поименно, само че неточно в публикацията си? Че ме "рекетираше ", че в случай че клиентът ми не ти даде изявление онлайн, ще пуснеш тези противозаконни записи, тъй като...цитирам: "само това имам "?! Не ти ли предложих да си зададеш въпросите документално и ние на всеки от тях ще ти отговорим?!

Впрочем, изчезнаха ли ти и двата ми диалога с теб, които ти също нелегално записа и след това ми го удостовери? Ама, в случай че ги пуснеш, крепко ще се изложиш ти самият, а читавите ти сътрудници ще ги е позор от теб..и що не си ми написал името, че аз съм юристът, който те бил заплашвал и изнудвал? Щото сътрудниците ти ме познават и никой няма да ти повярва!!!

Аз юрист за един ден не съм, нито рупам доматите с колците...нито ще си прецакам клиента, щото ти си си наумил да притопляш остарели манджи и да ми правиш сказки в жанр: "Една жена сподели.... "...направо кажи на Столична дирекция на вътрешните работи, че съм те проследила, ошамарила и съм ти свила скъпите ти записи...пък да се свършват тъгите ти.... “.

Повод за нейния коментар е, че журнaлиcтът oт „ Бивoлъ “ Димитър Cтoянoв ревна през днешния ден, че e бил oгрaбeн в рaйoнa нa cтoличния кв. ”Cвeтa Трoицa”. Oт нeгo ca били зaдигнaти пoртмoнe, в кoeтo e имaлo 60 лeвa, нo и флaшкa c кoпия oт вcички мaтeриaли зa негови разкрития.
Под поста на юрист Светлана Георгиева разяснява незабавно икономистът Владимир Каролев.

„ Двамата селективни журналистически рекетьорчета. Нищо ново под слънцето за тях “, отбелязва Каролев. „ Не съм учудена от това подмолно и гнусно държание... Както преди време разясних още веднъж на твоята стена във връзка различен сходен памфлет със същия създател... “, отбелязва Бетина Терзиева.

Под поста са се заформили редица още мнения. Лилия Божкова написа: „ Попадна ми обяснението за изчезналата флашка с всички документи по една публикация, която пишел за предприемач от прехода, който можел да се назова олигарх и на всичко от горната страна печелил поръчки. Нямаше върху какво да се разсъждава, дори ни ми стана ясно защо ни занимава с някаква кражба на флашка. Друг е въпросът, за какво всичко ти седи на флашка и нямаш копие, а си огромен публицист, само че това не е значимо. Сега, като прочетох твоя пост и ми стана ясно, че крушката си има ръкохватка. За мен персонално, момчето е търсило метод да НЕ напише публикацията, щото го чака тежката артилерия, в случай че не се държи обичайно. Приемам го като грациозен метод да си отдръпна от тематиката “, разяснява тя.

„ Биволъ “ от дълго време ми паднаха в очите, заключава различен човек във фейсбук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР