Advanced Automation подобрява таксуването и намалява сложносттаПлатформата Advanced Automation помага

...
Advanced Automation подобрява таксуването и намалява сложносттаПлатформата Advanced Automation помага
Коментари Харесай

Acronis с ново решение за доставчици на управляеми услуги

Advanced Automation усъвършенства таксуването и понижава сложността

Платформата Advanced Automation оказва помощ на MSP да автоматизират дейностите си и да вземат по-добри решения (илюстрация: Acronis)

Нова платформа Acronis Advanced Automation оказва помощ на доставчиците на управляеми услуги (MSP) да преминат от елементарни услуги „ на парче ” към такива, които са фокусирани към облака, основани на абонаменти, с друг метод към таксуването и ръководството на договорите.

Сложността е едно от огромните провокации за MSP, заради множеството бизнес начинания, съсредоточени върху нововъведенията в продуктите, моделите на предложение и услугите с добавена стойност. Acronis Advanced Automation е решение за дребните и междинните снабдители на управляеми услуги по целия свят, които желаят да опростят и да рационализират своите бизнес действия.
още по темата
Решението предлага централизирани надзор и ръководство на услугите, цялостно следене на времето и ютилизация на личния състав, както и автоматизирано тарифиране на база действително ползване. Благодарение на това, MSP фирмите получават цялостна видимост над своите контракти, доставки, сервизни проблеми (тикети) и работни детайли, с цел да максимизират приходите си и да подобрят доверието на клиентите.

„ В ИТ промишлеността не престават да се явяват нови и нови сюжети на потребление на естествените решения за автоматизация. Acronis предлага артикул, който разрешава на MSP по целия свят да автоматизират дейностите си и да вземат по-добри решения, основани на данни ”, сподели Патрик Пулвермюлер, основен изпълнителен шеф на Acronis.

Advanced Automation предлага на доставчиците на управляеми услуги мощни средства за стимулиране на бизнес растежа, в това число безпогрешно фактуриране и таксуване, интегрирано бюро за обслужване, автоматизирано следене на времето и поддръжка за услугите на абонаментна база.

От компанията акцентират няколко изгоди за MSP от всевъзможен мащаб при внедряване на новата платформа Advanced Automation:

Advanced Automation е налична както за съществуващите Acronis MSP сътрудници, както и за тези, които стартират нов MSP бизнес, прецизираха от Acronis.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР