Адриан Андреев ще играе срещу Брендън Накашима на полуфиналите на

...
Адриан Андреев ще играе срещу Брендън Накашима на полуфиналите на
Коментари Харесай

Адриан Андреев ще играе срещу Брендън Накашима на полуфиналите на Мастърса

Адриан Андреев ще играе против Брендън Накашима на полуфиналите на Мастърса
Адриан Андреев ще играе против Брендън Накашима от Съединени американски щати на полуфиналите в Чънду, Китай. Финалният "Мастърс" за юноши събира осемте най-хубави юноши за годината.

В последната среща от предварителната група Андреев отстъпи на №1 в международната класация Чун Цън Син от Китайско Тайпе с 4-6, 5-7 за 90 минути игра. Още преди този мач Адриан си беше обезпечил класиране за полуфиналите. Преди това проваляне Андреев реализира две безапелационни победи без изгубен сет. Чун Цън е първи подложен в схемата. През тази година завоюва купите при юношите на Ролан Гарос и Уимбълдън, а също така игра край на Аустрелиън оупън и полуфинал на US OPEN. Така Андреев приключи на второ място в предварителната група и на полуфиналите ще играе против Брендън Накашима от Съединени американски щати. Накишима победи Лоренцо Мусети от Италия с 4-6, 6-3, 6-3 и завоюва първото място в другата група. Брендън Накашима е №13 в международната класация.

"Все още изпитвам болки в гърба, само че откакто приключи шампионата ще имам време за отмора. Не съм доста отчаян от загубата, тъй като към този момент си бях подсигурил класиране за полуфиналите. Това е много добър опит да играя още един мач на този шампионат, тъй че през днешния ден беше добре" съобщи Андреев след дуела против Цън.

В другата полуфинална среща противници ще бъдат олимпийския първенец Юго Гастон от Франция и тайванеца. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР