Администрацията на Тръмп обмисля да намали програмите за обмен на

...
Администрацията на Тръмп обмисля да намали програмите за обмен на
Коментари Харесай

Тръмп смята да отреже визите за обменни работници

Администрацията на Тръмп обмисля да понижи стратегиите за продан на задгранична работна ръка, оповестяват от Wall Street Journal.

Докладът е по отношение на разпореждане на президента под мотото " Купете американско и наемете американци " и цели ревизиране на имиграционните правила и практики в Съединени американски щати, с цел да се защитят американските служащи.

Инициативата включва някои стратегии, които са част от визовата стратегия J-1 за продан на работна ръка, както да вземем за пример и стратегиите за летен продан, само че това не включва просветителния продан, съгласно отчета.

Критиците на визовата стратегия настояват, че се основава неоправдана конкуренция в Съединени американски щати сред чужденци и жители на Съединени американски щати, до момента в който последователите споделят, че тя основава здравословен културен продан.

Докато визовата стратегия J-1 е издадена със статут, то нейните вътрешни стратегии, като тези за au pair, са основани от обособени администрации и могат да бъдат прекъснати посредством изпълнителни дейности.

Премахването на стратегиите за продан не е единствената опция за администрацията на Тръмп.

Администрацията може вместо това да вкара спомагателни условия за претендентите за програмата.

Президентът Тръмп се счита за хардлайнер във връзка с имиграцията и е сложил " Америка преди всичко " в основата на своята администрация.

Ако администрацията реши да понижи стратегиите за продан, това би било последното й деяние за стягане на имиграционните правила в Съединени американски щати

Тръмп дружно с Дейвид Пердю и Том Котън се сплотяват по-рано този месец, с цел да вкарат ново законодателство, целящо да ограничи законната имиграция в Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР