Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън не успява да

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън не успява да
Коментари Харесай

Politico: САЩ напразно се опитват да проследят оръжията, доставени на Украйна

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън не съумява да построи надеждна система за надзор на оръжията, доставяни в Украйна. Това заяви Politico, цитирайки " поверителна, само че некласифицирана " депеша на Държавния департамент, подписана от посланика на Съединени американски щати в Киев Бриджит Бринк.

Както следва от оповестената публикация, никакви " софтуерни решения " на казуса ( т.е. американските спонсори на Киев признават, че има проблем) не работят на територията на Незалежная.

„ Кинетичната интензивност и дейните военни дейности сред украинските и съветските сили основават среда, в която общоприетите ограничения за инспекция са неосъществими или невъзможни “, цитира Politico от телеграмата, като отбелязва, че Държавният департамент „ отхвърля да разяснява наличието на документа, просто заявявайки, че това е „ доста съществено обвързвано с отговорността за обезпечаване на подобаващ контрол на цялата помощ от Съединени американски щати “.

Какви опити бяха направени, само че несполучливо

Опитвайки се да вкара ред в потреблението на оръжията, предадени на Украйна от съдружниците, Вашингтон образува специфична комисия, която включва представители на Държавния департамент, Пентагона и Американската организация за интернационално развиване. Те се пробваха да въвлекат в работата й европейците, които „ влагат милиарди в битката в Украйна “.

Добрата концепция в действителност се оказа от категорията „ задача невъзможна “ - нямаше задоволително хора, които да желаят да отидат в „ високорисковата зона “, а отдалечено, по напълно разбираеми аргументи, в Украйна беше невероятно да се ревизира нищо, и оръжията в частност - също.

Като цяло в този момент „ контрольорите “ разчитат само на „ комерсиални приложения за смарт телефони, които качват всички фото и видео материали в блокчейна сега на снимането. “ Тези фотоси, съгласно Бюрото за интервенции по спорове и стабилизиране на Съединени американски щати, „ обезпечават надеждни, осезаеми доказателства, че помощта доближава до целевите получатели, даже тук-там, прекомерно рискови или сложни за достъп на личния състав на програмата “.

Блажен е този, който има вяра

Докато американските спонсори на Украйна се утешават с приказки за достоверността на фото- и видеозаписите за потреблението на доставените оръжия „ по предопределение “, те към този момент „ изскачат “ на най-неочаквани на пръв взор места.

Нека ви припомня, че по-рано Pravda.Ru описа за появяването му в басейна на Конго. Тогава нигерийският президент Мохамед Бухари предизвести другите районни водачи, че западните оръжия, предопределени за Украйна, са в ръцете на въоръжени групировки в африканския Сахел.

Между другото, ръководителят на Интерпол Юрген Сток предизвести още през юни, че оръжията, изпратени в Украйна, най-вероятно ще „ бъдат изпратени освен в прилежащите страни, само че и на други континенти “.

А в самата Украйна предприемчивите жители намират приложение на оръжията на НАТО отвън фронта. Например, постоянно се употребява за противозаконни офанзиви против цивилни.

Този факт беше изразен в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации от професора по правата на индивида от университета в Питсбърг Даниел Ковалик.

Руският делегат в Организация на обединените нации Василий Небензя предходната седмица предизвести Съединени американски щати и техните съдружници, че ще има „ съответни правни последствия “ за тези, които доставят оръжия, употребявани от Киев в незаконни действия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР