Администрацията на президента Джо Байдън настоя украинските власти да преминат

...
Администрацията на президента Джо Байдън настоя украинските власти да преминат
Коментари Харесай

„Политико”: Вашингтон иска от Киев да премине към настъпление

Администрацията на президента Джо Байдън настоя украинските управляващи да преминат в нахлуване и предизвести за опцията за понижаване на военната помощ от европейските страни. Това заяви американският вестник „ Политико ”, базирайки се на източници. „ Тъй като боевете (в Украйна) не престават, от двете страни на Атлантическия океан, съществува боязън, че Русия стабилизира ситуацията и Украйна може да бъде победена в няколко области на изток и юг, а прехвърлянията на оръжия от Запад ще се забавят “, отбелязва се в материала, представен от други медии.

Съединени американски щати считат, че защитата на Украйна е покрай постигане на сериозен стадий, защото Русия стартира дълго чаканата атака. " „ Администрацията на Байдън незабавно изиска от администрацията на президента Володимир Зеленски да консолидира постигнатите триумфи и, вероятно, да стартира лична контраофанзива “, се споделя в обявата.

Белият дом, съгласно редица длъжностни лица, също е споделил на сътрудниците на Зеленски да се приготвят за настъпателна интервенция в този момент, когато военната помощ от Вашингтон и Европа тече свободно, защото има опасения, че поддръжката от европейските съдружници на Украйна може да бъде лимитирана. Във Вашингтон помощта за Украйна остава значително двупартийна, само че някои в администрацията на (САЩ) се притесняват, че изпращането на повече помощ на Киев може да бъде възпрепятствано от възходящата съпротива от следената от републиканците Камара на представителите. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР