Администрацията на Байдън освободи близък съюзник на венецуелския президент Николас

...
Администрацията на Байдън освободи близък съюзник на венецуелския президент Николас
Коментари Харесай

САЩ освобождават съюзник на венецуелския президент в размяна срещу затворени американци – източници

Администрацията на Байдън освободи непосредствен съдружник на венецуелския президент Николас Мадуро в замяна против затворени американци, несъмнено.

Твърди се, че Алекс Сааб, който беше задържан по заповед на Съединени американски щати за пране на пари през 2020 година, е бил освободен от ареста в сряда.

В подмяна господин Мадуро ще освободи някои, в случай че не всички, от минимум 10 жители на Съединени американски щати, които остават затворени във Венецуела, оповестиха източници на Асошиейтед прес.

Белият дом отхвърли коментар.

В петък и още веднъж в понеделник документите бяха подадени под щемпел в от дълго време замрялото наказателно дело отвън федералния съд в Маями, индикация, че се приготвя подмолна договорка.

Съединени американски щати от дълго време упрекват Saab, че е лъжец на Мадуро. Освобождаването на Saab ще се преглежда като огромна отстъпка за господин Мадуро, властнически водач, който самият е обект на 15 милиона $ за всеки, който го докара в Ню Йорк, с цел да се изправи пред обвинявания в трафик на опиати.

Сделката също е евентуално с цел да ядо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР