Административният спортен съд (TAD) в Испания ратифицира отстраняването от три

...
Административният спортен съд (TAD) в Испания ратифицира отстраняването от три
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Тежък удар за Барса!

Административният състезателен съд (TAD) в Испания ратифицира отстраняването от три мача на нападателят на Барселона Роберт Левандовски, наложено от Състезателния комитет на Испанската футболна федерация.

То бе наложено сред след изгонването му на 8 ноември в мача Осасуна – Барселона. По този метод полският голаджия на Барса няма да бъде на линия за отбора в дербито против Атлетико Мадрид, в случай че Барса още веднъж не апелира наказването.

Освен борбата с „ дюшекчиите “, Лева ще пропусне мачовете с Хетафе и Жирона в Ла Лига. Неговата глоба не визира мачовете за Суперкупата на Испания, първият от които е против Бетис на 12 януари.

Барселона несполучливо апелира пред Апелативната комисия, потвърждавайки, че жестът на Левандовски не е бил ориентиран към съдията Хесус Хил Мансано и направи това на трета инстанция пред TAD. Висшият състезателен съд обаче също не зачете претенциите на каталунците и по този начин отборът на Шави ще би трябвало да се оправя без голмайстора си в идващите си 3 мача от испанския шампионат.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР