Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Гоце

...
Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Гоце
Коментари Харесай

Цветомир Паунов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Гоце Делчев с членове и симпатизанти на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. В срещата участваха и регионалният координатор и евродепутат Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, евродепутатът Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община, националният представител доктор Емил Тончев.

„ В партиен проект имаме доста нови хрумвания и възторг за работа. В изискванията на пандемия не можем да организираме всеобщи мероприятия, само че това по никакъв метод не значи, че губим връзката си с хората. Напротив – от обиколките си в страната виждам дейна връзка сред структурите и жителите. Това единствено може да ни радва, тъй като единствено в случай че изслушваме хората и работим по решаването на проблемите им – ще получим и доверието им “, съобщи Паунов.

„ Удовлетворен съм от това, което виждам през последната година от структурите в Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. Има положителен заряд, предпочитание за работа и единодушие. Със съдействието на народните представители и евродепутатите от вашата област постигате резултати. Работете все по този начин стремително и мощно “, сподели още административният секретар на ГЕРБ. Според него обаче е значимо организациите да не се капсулират към ядрото. „ Не би трябвало да позволяваме пасивност. Приоритет остава и привличането на нови лица в партията. За благополучие – след 13 години към момента има доста искащи да се присъдинят към огромното семейство на ГЕРБ “, посочи той.



Областният координатор и евродепутат Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална бе безапелационен, че структурите имат съпротивителни сили и няма да се предадат. „ Структурата в Гоце Делчев към този момент е в кондиция, преодоляхме несъгласията. Показахме го, тъй като с помощта на работата на общинските съветници от ГЕРБ се преодоля патовата обстановка в болничното заведение в града, когато екипът лекари бе подготвен да напусне. Вярвам, че с този метод идващите избори ще ги спечелим “, сподели Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална.

„ Атакуват ни поради някакви възможни връзки с Движение за права и свободи, което, несъмнено, е изцяло несъстоятелно. Дори в противен случай - в смесените региони само ГЕРБ се опълчва на Движение за права и свободи, други политически сили няма. ГЕРБ ще бъде мощен в смесените райони, до момента в който е явен и безапелационен конкурент на Движение за права и свободи “, акцентира евродепутатът Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.



Хората бяха безапелационни, че министър председателят Борисов не би трябвало да подава оставка. Според тях министрите в кабинета работят по най-хубавия метод за просперитета на страната, а като доказателство за това акцентираха приемането в чакалнята на Еврозоната, Банковия съюз и контрактуваните 29 милиарда евро от министър-председателя европейски средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР