Adidas е немски бранд с богата и интересна история, който

...
Adidas е немски бранд с богата и интересна история, който
Коментари Харесай

5 причини спортните обувки Adidas да са толкова популярни

Adidas е немски бранд с богата и забавна история, който с годините е съумял да сътвори своя общественост от фенове към марката. Разнообразната гама от спортни облекла, аксесоари и обувки, както и непрекъснатото рационализиране са повода мощното доверие към марката.

Но с изключение на, че е обичан, производителят е и прочут в целия свят, само че най-популярни са маратонките му. Това се дължи на пет основни фактора, за които ще приказваме в публикацията по-долу.

Различни цени за разнообразни линии

Адидас има разнообразна ценова конструкция в продуктовите си линии. Спортните обувки на марката са подобаващи за хора с всевъзможен бюджет, като това се реализира с разликата в направата и материалите. 

За основаването на по-бюджетните модели се употребява текстил или еко кожа. В тях има и по-малко употребявани технологии, само че още веднъж се обезпечава добра вентилация на краката. Дизайните са по-семпли. 

Спортните обувки Adidas от висок клас нормално са точно направени от естествена кожа. Това обезпечава по-удобно чувство при носене. В тях са включени технологии, които усъвършенстват представянето по време на спорт. Премиум дизайните са значима част от цялостната им визия. 

Повечето клиенти осъзнават тази разлика, като това им оказва помощ да изберат най-подходящия за тях модел. 

Иновации и технологии

Adidas е бранд, за който постоянно нововъведенията и доволните клиенти са били приоритет. Това е и повода непрекъснато да развиват технологиите, които внедряват в обувките си. Можем да ви дадем образец с революционната технология Boost, която съумя да усъвършенства представянето на редица спортисти. 

Тайната е в термопластичния полиуретанов материал, който обезпечава мекост и вярно “поглъщане " на ударите по този начин, че да не се натоварват краката. Високата възвръщаемост на силата е от изгода за комфорта и успеваемостта на обувките. 

Колаборации със спортисти

Като наложила се спортна марка, Adidas си партнира с доста известни спортисти, тъй като знае от какво се нуждаят те. Големи имена в спорта като Дейвид Бекъм, Джеймс Хардън и Новак Джокович освен носят обувките на марката, само че и вземат участие в колаборации с нея.

Обувките, проектирани благодарение на спортистите, са основани с техните рекомендации за другите дисциплини и са съобразени с потребностите на всеки спорт. 

Adidas и музикалната сцена

Марката оказа голямо въздействие върху актуалната рап сцена с песента " My Adidas ", изпълнена от Run-DMC през 1986 година Други авторитетни рапъри като Beastie Boys и Snoop Dogg също показаха своето удивление от обувките Adidas посредством ария. 

Сътрудничество със знаменитости 

Немският бранд не си сътрудничи единствено със спортисти, само че и с актьори. Певецът Кание Уест основава линията Yeezy, която става извънредно известна измежду младежите. Неговото въздействие се усеща освен в маратонките, само че и в облеклата и аксесоарите на Adidas.

Историческо значение

Популярността, траяла и до през днешния ден, се дължи на няколко исторически момента. Първият е когато Джеси Оуенс носи чифт обувки Adidas на летните олимпийски игри през 1936 година Триумфът на немския футболен тим на Световното състезание по футбол през 1954 година също даде своя принос. 

От историческо значение е и това, че повече от 80% от спортистите на летните олимпийски игри през 1972 година и 1984 година са избрали маратонките на марката, което акцентира богатата ѝ спортна история.

Ще приключим с това, че спортните обувки Адидас за известни заради доста аргументи. Това включва освен качеството им и новаторските технологии, само че и признанието от потвърдили се в своите дисциплини спортисти. Всички тези фактори групово способстват марката да резервира статута си на водеща в спортните обувки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР