Адел призна, че е решила да се погрижи за менталното

...
Адел призна, че е решила да се погрижи за менталното
Коментари Харесай

Адел за най-трудния си период: „Ходех на терапия по 5 пъти на ден“

Адел призна, че е решила да се погрижи за менталното си здраве . По време на концерта си в Лас Вегас в петък певицата реши да бъде откровена със своите почитатели, като разкри, че след няколкогодишно спиране още веднъж е тръгнала на терапия.

Тя си спомни предходния интервал в живота си, когато е усетила, че има потребност от помощ – след раздялата с някогашния си брачен партньор Саймън Конецки. Двойката, която има 10-годишен наследник, се разведе през 2019 година
                             

„ Преди, догато прекосявах през развода си, посещавах по пет лечебни сесии дневно “, призна Адел през смях на почитателите. Тя добави, че с времето е прекратила лечението, тъй като е усетила, че е спряла да носи отговорност за личните си думи и дейности.

Относно настоящето си положение, Адел бе откровена със своята аудитория:

„ Сега обаче още веднъж отивам на терапия, тъй като желая да съм сигурна, че се модернизирам всяка седмица и че ви давам всичко! “

Адел показа, че по време на последната ѝ лечебна сесия главната тематика е бил стресът, който изпитва при осъществявания онлайн .

„ Обичам да върша музика, само че има нещо в осъществяванията онлайн, което в действителност ме плаши и нормално ме изпълва с смут “, сподели тя. „ Ето за какво не съм доста пътуващ актьор. Направих го последния път, с цел да потвърдя, че съм способна да го направя. “
                             

Адел изясни, че постоянно сама оказва прекомерно огромен напън върху себе си в опити да бъде " съвършена " , признавайки, че това е повода, заради която е отсрочила първичното си шоу в края на януари. Нов последна сметка тя осъзнала, че е „ просто човек “.

Все отново тя добави, че се усеща удобно в фамозния " Колизеум " на Сизър Палас , където сред ноември и март, 2023 г. ѝ следва да изнесе общо 34 концерта.

„ Общуването с публиката всеки уикенд е същинско – по тази причина съм по-щастлива от всеки път . “

В края на ноември, преди началото на концертите в Лас Вегас, Адел призна, че се усеща „ ужасно прочувствена, необикновено нервна “, само че и „ доста разчувствана “.
                             

Тогава носителката на Грами призна, че постоянно се опасява преди концерти , само че приема това за нещо позитивно, тъй като то значи, че не ѝ е безразлично по какъв начин ще се показа и желае да свърши работата си по най-хубавия метод .

Дебютният уикенд на Адел в Лас Вегас бе на 18 и 19 ноември, като шоуто бе посетено от над 4000 души. Още с първия си концерт английската певица сграбчи сърцата на публиката, a пресата го разказа като спиращо дъха, елегантно и грандиозно.
 Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри  Незабравимите моменти от блестящия концерт на Адел в Ел Ей и изявлението ѝ с Опра Уинфри
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР