ъдът в Дупница остави под домашен арест шофьора, обвинен в

...
ъдът в Дупница остави под домашен арест шофьора, обвинен в
Коментари Харесай

Домашен арест за шофьора, прегазил крака на полицай

ъдът в Дупница остави под домакински арест водача, упрекнат в безчинство при лифта на Седемте рилски езера.

Мъжът бе притеглен като обвинен за това, че на 29 август, до дирек на лифта за Седемте рилски езера, е направил дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като при ръководство на МПС е осуетил инспекция от страна на чиновник на ОД Министерство на вътрешните работи - Кюстендил, съпроводено със опозиция /влачене с автомобила/, като действието се отличава с особена смелост и цинизъм. Това се споделя в известие на съда в Дупница.

За това закононарушение се планува наказване "лишаване от независимост " до 5 години.

Инцидентът е станал по време на профилирана полицейска интервенция за определяне на нерегламентиран транспорт на пасажери, на територията на Национален парк Рила.

Съдът е счел, че е от събраните по делото все още доказателства, може да се направи обосновано съмнение, че точно обвиненият е причинител на посоченото закононарушение.

В претекстовете на съда е посочено, че от данните по делото няма действителна заплаха същият да се укрие или да извърши закононарушение, като се има поради непрекъснатия му адрес, обстоятелството че се грижи като татко за малолетно дете / на 5 месеца / и, че има позитивни характеристични данни.

Мъжът се е явявал на всички процесуално следствени дейности и досега не е попречил следствия против него.

Определението на съда може да се апелира и стачкува с частна тъжба и митинг, в 3-дневен период пред Окръжен съд - Кюстендил.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР