Адар Ганделсман и Сара Идан направиха смела фотография на един

...
Адар Ганделсман и Сара Идан направиха смела фотография на един
Коментари Харесай

СНИМКА предизвика скандал в две държави! Мис Израел и Мис Ирак си направиха общо селфи

Адар Ганделсман и Сара Идан направиха смела снимка на един от състезанията за " Мис Вселена 2017 година " А смела е точно тъй като едната е Мис Израел, а другата Мис Ирак и публикуването на фотографията в мрежата провокира кавги и вълна от яд и в двете страни. Ирак и Израел нямат дипломатически връзки. Въпреки това иракската участница написа: " Мир и обич от мис Ирак и мис Ираел, " а еврейката прибавя: " Както знаете, това е мис Ирак и тя е изумителна. "


Забележителното в мненията е, че англоезичните коментатори са съумели да оценят смелостта и фотографията на двете хубавици, а арабските пишат в напълно друг звук.

" Не стига, че се продава с сходни фотоси, а също по този начин и постъпва толкоз подло. Мястото ти е в пъкъла! "
" Позор за теб! Израел е умъртвил повече палестинци и араби и от Ислямска страна! И Израел продължава да убива и прогонва палестинците! "

Все отново позитивните мнения са доста повече. Мнозина означават външната аналогия на девойките и напомнят за огромната емиграция от Ирак в Израел през 1951 и 2003 година Част от коментиращите заподозряха иракски корени при израелската представителка на състезанието.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР