Адалберт Ферев е избран за председател на Общинския съвет в

...
Адалберт Ферев е избран за председател на Общинския съвет в
Коментари Харесай

Адалберт Ферев застана отново начело на ОбС - Доспат

Адалберт Ферев е определен за ръководител на Общинския съвет в Доспат, осведомят от Общинската администрация. Ферев оглавява за следващ мандат локалния парламент в Доспат. Новоизбраните общински съветници и кметът на общината Елин Радев, който също встъпва в следващ мандат, поставиха клетва на първото тържествено съвещание на Съвета.

Кметът и ръководителят на Общинския съвет са от ГЕРБ. В новия състав на Общинския съвет ГЕРБ губи тоталното си болшинство от предходния мандат, когато всички общински съветници бяха от дясната партия. В настоящия локален парламент ГЕРБ има болшинство от 8 съветници от общо 13 мандата.

В Девин новият ръководител на Общинския съвет е Карамфил Каров. Той е общински ръководител на Движение за права и свободи и е определен с листата на Местната коалиция " Българска социалистическа партия за България и Движението за права и свободи ", от която групировка е и кметът Здравко Иванов, определен за втори мандат на поста.

Каров към този момент е бил отпред на Общинския съвет в интервала 2009 - 2011 година. Сформираната коалиция за втори мандат има цялостно болшинство от 10 съветника. В Съвета влизат още 7 представители на ГЕРБ.

В Борино отпред на локалният парламент си остава Сейди Шерифов от Движение за права и свободи, определен с цялостно болшинство. Движението има общо 10 общински съветници, като в Общински съвет - Борино влиза единствено още един - представител на ГЕРБ. Кметът Мустафа Караахмед беше и единствен кандидат за поста и към този момент публично встъпи в третия си мандат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР