Ад, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст - всичко това е

...
Ад, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст - всичко това е
Коментари Харесай

Невероятно, но истина: 7 знака, че в къщата ви живеят зли духове

Ад, магьосница, злобен дух, фантом, полтъргайст - всичко това е освен име на фантастични филми на ужасите, само че и част от нашия действителен живот.

Грешката на доста хора, споделя екстрасенсът Верона Орлова, е да не имат вяра в злите духове и да подценяват нейните качества. Въпреки това, всички типове енергийни същества, заселили се във вашия апартамент, могат да донесат доста проблеми в живота. Затова бъдете бдителни: слушайте себе си и околната среда, тя може да ви каже доста.

Заедно със експерта събрахме седем съществени признака, разкриващи, че в къщата ви се е настанил злобен дух.

 

1. Липса на комфорт

Чувствате се извънредно неловко в личния си дом без причина. Излизате с неспокойствие от него и ви е извънредно мъчно да се върнете там, като че ли невидими влакна ви дърпат обратно. Роднини и другари също не бързат да ви идват на посетители. Забелязвате, че отрицателните емиции се ускоряват у вас, когато сте в дома. Постоянни безпочвени кавги господстват сред членовете на фамилията.

2. Страх

Да останете в личния си апартамент, става освен неприятно, само че и ужасно - имате възприятието, че някой непрекъснато ви следи, шепне нещо в ухото ви, чука по вратите на шкафчетата и стаите, подът скърца, пералнята, микровълнова печка или тв приемникът се включват сами през нощта, чувате някой да свири на пиано или даже да ви приказва.

3. Изгубени движимости

Напоследък все по-често ви се случва да не намирате нвещи, които ви трябват тъкмо в този миг. Сякаш са потънали вдън земя. Въпреки това помните доста добре, че сте сложили въпросния предмет по този начин, че да вие на разположение. Странното е, че като цяло навикът ви да поставяте всички неща по местата им не ви е напуснал, само че все пак те постоянно изчезват.

4. Сънувате кошмари

Усещането за нещо необичайно и плашещо не ви напуща по време на сън. Усещате наличие в стаята, което провокира смут, до момента в който спите. Някой ви натиска тялото и вие не можете да помръднтете. Кошмарите насън зачестяват и вие се събуждате уплашени и не желаете да заспите още веднъж. Може би някой желае да ви каже нещо по този метод?



5. Необяснимо ромолене

Чувате странни звуци в дома си. Глухи стъпки, скърцане, ромолене, шепот, смях и рев са още един знак, че не сте сами в къщата.

6. Смърт на цвете

Стайните растения не се вкореняват, умират без причина, без значение какъв брой деликатно и безрезервно се грижите за тях.

7. Котката го вижда

И даже домашните животни се държат доста необичайно: те гледат в празнотата и демонстрират експанзия, като че ли виждат нещо в нея.

Съвет на специалиста: Ако наблюдавате всичко това в личния си дом, най-важното е да не се напрягате. Може би просто сте изтощени и всичко, от което се нуждаете, е добра отмора. Всяка негативна сила в къщата се „ лекува “ посредством проявлението на позитивна. Тя се показва във всичко - в мисли, страсти, дейности. Веднага щом изгоните тъмнината от личната си глава и сърце, домът ви незабавно ще засияе, ще стане по-спокоен, привлекателен и комфортен.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР